Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16335 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 7 Maj 2022, 08:57
Na temp. dzienne narzekać jest w sumie głupio , ale noce (zwłaszcza 2 ostatnie) mi się nie podobają- naprawdę mam nadzieję, że będą chłodniejsze i że pod tym kątem w ogólnym rozrachunku zapanuje niebawem ogólnokrajowa sprawiedliwość...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 7 Maj 2022, 09:16, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16335 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 7 Maj 2022, 10:54
Pocieszam się, że za taki stan rzeczy było odpowiedzialne pochmurne niebo i okresowe opady deszczu... Chwała Bogu przy pogodnym niebie nocą spadki poniżej dyszki są (no w maju przynajmniej na pewno, w czerwcu czy w sierpniu też przynajmniej czasami) formalnością...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Wysłany: 10 Maj 2022, 14:18
Niestety- ja się najbardziej martwię nadchodzącymi 2-3 dniami (w zależności od przejścia frontu chłodnego). O tyle czuję ulgę, że ocieplenie ma podobno przebiec raczej wietrznie oraz zarówno dni jak i noce mogą minąć z niską wilgotnością powietrza, więc nieprzyjemne temp. w godzinach późnowieczornych powinny być wciąż łatwe do zniesienia... Ogólnie zastanawiam się czy nie pojawi się jakiś fen czy wiatr halny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum