Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 327 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16258 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 21 Wrzesień 2019, 12:39
Tak kończy się słuchanie dobrych rad zwłaszcza tych "dietetycznych"
Cytat:
Ludwik Jerzy Kern "Dieta"
Najpierw jeta, jeta, jeta
Potem koniec ...kropka ,dieta !
W Poniedziałek
-sucharka kawałek
Wtorek
-pomidorek
Środa
-jajko i woda
Czwartek
-jabłuszko tarte
Piątek
-ryby kawalątek
Sobota
-trochę kompota
Niedziela
-sałatki mało wiela
A kiedy już skurczy się ciało i gdy już niewiele zostało,
wkładamy na siebie śmiało białą ,zwiewną sukienkę
i kupujemy małą ,zgrabną ,dziecinną trumienkę
1333042762_by_adrianxDD_600.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 30,72 KB
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Inne Pomógł: 327 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16258 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 20 Marzec 2023, 15:37
Pacjentka chudnie, a pani doktor nadal pulchniuteńka. Szewc bez butów chodzi
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25174 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 20 Marzec 2023, 19:28
Ja tam za nic nie byłbym w stanie przytyć, nie potrafię jeść tonami śmieciowego jedzenia i na dodatek się niemal wcale nie ruszać. Mój organizm jakoś kontroluje odpowiednią wagę.
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12359 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 20 Marzec 2023, 23:57
Ja aktualnie ważę 63 kg i to chyba najmniej od 4 lat Pewnie za jakiś czas ta waga znowu wzrośnie, ale dobrze się z tym czuję i nie muszę ani chudnąć ani nie przyda mi się przybrać ciałka Cieszy mnie to, że mam płaski brzuch i nie mam z tym problemu, bo to jednak trochę razi i przeszkadza.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum