Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 25 Październik 2019, 13:25
2019
Styczeń: N
Luty: +
Marzec: + (mogę dać dwa plusy? )
Kwiecień: N
Maj: N
Czerwiec: -
Lipiec: +
Sierpień: N
Wrzesień: +
Październik: N/+ (wymaga to jeszcze przemyślenia i przede wszystkim zakończenia miesiąca)
2018:
Styczeń: +
Luty: -
Marzec: -
Kwiecień: + (ale w połączeniu z takim marcem to makabra, nie mógł taki nadejść w 2017 lub 2019 )
Czerwiec: N
Lipiec: -
Sierpień: +
Wrzesień: N
Październik: N
Listopad: - (ocieplenie zmarnowane przez smog, a druga połowa jedna z najgorszych i najzimniejszych)
Grudzień: N
2017:
Styczeń: -
Luty: N
Marzec: +
Kwiecień: -
Maj: +
Czerwiec: +
Lipiec: +
Wrzesień: - (ale bywały gorsze w tym wieku, o poprzednim nie wspominając)
Listopad: N
Grudzień: +
2016:
Styczeń: N
Marzec: N
Kwiecień: N
Lipiec: N
Październik: -
Listopad: -
2015
Styczeń: N (a właściwie to duży plus za pierwszą połowę i bardzo duży minus za drugą)
Marzec: N
Kwiecień: +
Lipiec: N
Sierpień: - (dla mnie kalka czerwca 2019, nawet dni tygodnia się zgadzały)
Listopad: +
Grudzień: +++++++++++++++
2014:
Styczeń: N (ale tutaj to milion plusów za pierwszą połowę i milion minusów za drugą)
Marzec: +
Kwiecień: +
Czerwiec: N
Lipiec: -
Sierpień: N
Wrzesień: +
Październik: +
Listopad: -
Tak wygląda moja ocena rekordowej petandy, właściwie była to chyba moja ulubiona petanda , właściwie ruchome petandy 2013-17 i 2014-18 oceniam na równi, najlepiej wygląda czerwiec 2013- maj 2018
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 25 Październik 2019, 13:32
A teraz dekady - w skali ocen "szkolnych" (powiedzmy, że 3 to taka nijaka, neutralna ocena)
2019
Styczeń:
I - 3-
II - 4-
III - 3
Luty:
I - 5-
II - 4+
III - 4+
Szkoda, że każda dekada tego wspaniałego lutego miała jakieś zakały
Marzec:
I - 6
II - 3+
III - 4+
Kwiecień:
I - 3+
II - 3
III - 4
Maj:
I - 3
II - 3+ (11-12, oraz 17-20 maja bardzo fajne, co było pomiędzy to jednak wiadomo)
III - 5
Czerwiec:
I - 2+
II - 2+
III - 4
Lipiec:
I - 3
II - 5-
III - 4
Sierpień:
I - 4-
II - 4+
III - 3+
Wrzesień:
I - 5+
II - 3+
III - 4+ (gdyby przesunąć kalendarz o 2 dni to byłoby spokojnie 5+, 27.09-2.10 to CUDO)
Październik
I - 3+ (zimno nie zajęło całej dekady i było w większości pogodne, oraz w 100% suche)
II - 5 (trochę mi obraz psuje za mało opadów, oraz to co się wydarzyło w ostatnich 2 dniach)
Ostatnio zmieniony przez kmroz 25 Październik 2019, 13:47, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 25 Październik 2019, 13:35
Jacob napisał/a:
Wow zaskoczyła mnie pozytywna ocena lipca 2019, a przede wszystkim sierpnia 2018, naprawdę był tego wart o maju już była mowa
LIPIEC 2019: Poza okresem 5-11.07 bardzo fajny miesiąc, a i ten okres nie był taki zły - w końcu codziennie letnie średnie dobowe (jak przez cały sezon letni ) i słońca w sumie też trochę było, do ciemnicy jaką musiałem przeżyć rok wcześniej w lipcu na szczęście daleko.
SIERPIEŃ 2018: Po pierwsze jakoś mi żal było tego biednego 2018 roku zostawić bez plusa w drugim i trzecim trymestrze. Po drugie doceniam go dynamikę.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum