Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 19 Listopad 2019, 23:10
Piękne zdjęcia Łąka na drugim i trzecim zdjęciu jest bajeczna.
Miło powspominać ten wspaniały miesiąc jakim był maj 2018, więc zasilę temat również swoimi zdjęciami z tej dekady (wybranymi)
21 maja 2018
24 maja 2018
27 maja 2018
28 maja 2018
29 maja 2018
31 maja 2018, ten dzień akurat był trochę za ciepły
Nie tylko mnie się podobało
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 20 Listopad 2019, 10:38
Także u mnie zbiory były rekordowe, wybitnie obfite Po jakimś czasie już wszyscy mieli dość czereśni, bo było ich tyle, że ile można Wyrównanie za rok 2017, kiedy nie miałem ich w ogóle.
PS. Robisz domowe wino?
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum