Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15910 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Marzec 2021, 22:34
To jest całkiem ciekawe, u mnie też dość często latały samoloty (czasami po kilka dziennie słyszałem czy widziałem, ale nie pamiętam dokładnie, jak wyglądała sytuacja dokładnie 2.5 r. temu), ale od czasów pandemii albo ruch ustał albo trasy lotów zmieniono.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 31 Marzec 2021, 14:01
Brr, zimny dzień i wieczór Fajne zdjęcie smug kondensacyjnych, widać że zostało zorientowane na zachodnią stronę nieba, więc podejrzewam, że niektóre samoloty tworzące te smugi, leciały ze Skandynawii i być może Rosji do krajów południowej Europy. Zważając na godzinę zrobienia zdjęcia, niewykluczone są tu również samoloty dalekodystansowe z Dalekiego Wschodu, ale możliwe też, że przeleciały innym korytarzem, na wschód od Ciebie.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum