Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Sport Pomogła: 96 razy Dołączyła: 25 Kwi 2019 Posty: 4232
Wysłany: 24 Listopad 2019, 20:44 Zwycięstwo Wiktorii Gabor.
Fantastyczny występ Wiktorii Gabor zapewnił jej zwycięstwo. Polska triumfuje w Eurowizji Junior po raz drugi! Podczas poprzedniej edycji Eurowizji Junior zwyciężyła Polka Roksana Węgiel, która była jedną z prowadzących dzisiejsze show.
To niewątpliwie ogromny kolejny sukces współorganizatora Telewizji Polskiej. a w TVN-e jakoś cicho o tym..
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 24 Listopad 2019, 20:55
W branży piosenkarskiej w Polsce małolaty lepsze są od dorosłych. Może za parę lat gdy "dojrzeją" uda im się powtórzyć ten sukces
Cytat:
a w TVN-e jakoś cicho o tym..
Interwizja jest organizacją zrzeszającą nadawców publicznych (państwowych), a nie komercyjnych. Dla TVN-u to "nie ich cyrk i nie ich małpy"
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 24 Listopad 2019, 21:17
Piękne osiągnięcie młodej polsko-romskiej piosenkarki. Wspaniały głos i klasa Jestem pod wrażeniem tego, że udało się wygrać konkurs dwa razy z rzędu. Wiktoria na pewno będzie gwiazdą tegorocznego Sylwestra z TVP, o przyszłorocznym festiwalu w Ciechocinku nie wspominając i jeśli sława i perspektywy nie uderzą jej zbytnio do głowy, to może wyrosnąć z niej prawdziwa gwiazda.
Swoją drogą, wielkie wrażenie wywarła na mnie arena w Gliwicach. Takiej sceny jeszcze nie widziałem, stanowiła integralną część występu każdego wykonawcy. Kawał dobrej roboty, z czego Polska zaczyna słynąć. Zagraniczni dziennikarze bardzo chwalą organizację tego wydarzenia muzycznego, a dzieci są pod wrażeniem gościnności organizatorów Sukces każdego z nas.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 24 Listopad 2019, 21:39
Magia napisał/a:
zgryźliwy tetryk napisał/a:
Dla TVN-u to "nie ich cyrk i nie ich małpy"
Albo policzek, że konkurencja odnosi taki sukces.. jak chodzi o krytykę TVP to jakoś nie maja oporów, że są komercyjni..
Nie słucham wiadomości ani w TVP ani w TVN. Na to wystarczą mi wyrywkowo czytane artykuły z netu. WP, ONET, INTERIA oraz GAZETA. Ta tej podstawie da się "uśrednić" wiedzę o tym co tak naprawdę się dzieje. To tak jak w starym dowcipie o wiek kobiety:
zapytaj ją samą, potem jej najlepszą przyjaciółkę "ile jej daje" i wylicz średnią arytmetyczną. Ten wynik będzie najbardziej zbliżony do prawdy.
Wracając do meritum. Ta dziewczyna śpiewa wspaniale. Ciekawe co będzie za kilka lat. Przypominam upadek kariery Robertina Loretti. Jako dorosły śpiewał już nie tak jak jako chłopiec.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11990 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 25 Listopad 2019, 17:56
Gratulacje, zasłużyliśmy na wygraną.
Choć z drugiej strony, szkoda mi tego młodego Kazacha. Miał niemal zapewnioną wygrana, a w ostatniej chwili przegrał. Nawet nie wyobrażam sobie, co on czuł w tamtej chwili.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 25 Listopad 2019, 22:01
LukeDiRT napisał/a:
Gratulacje, zasłużyliśmy na wygraną.
Choć z drugiej strony, szkoda mi tego młodego Kazacha. Miał niemal zapewnioną wygrana, a w ostatniej chwili przegrał. Nawet nie wyobrażam sobie, co on czuł w tamtej chwili.
Też mi go szkoda i nie tylko nam. Widziałem w Internecie prośby do Kurskiego z TVP, żeby na pocieszenie zaprosił go na "Sylwester marzeń" w Zakopanem Przyznam że byłby to bardzo miły gest
A ta awanturująca się Hiszpanka to już no comment. Strach myśleć, jakie byłyby reakcje gdyby napisała takie słowa pod adresem jakiegoś innego narodu.
Wysłany: 26 Listopad 2019, 21:55
Z drugiej strony na takie zachowanie wpłynęła zmiana regulaminu głosowania. Do niedawna można było glosować na każdego z wykonawców, oprócz tych ze swojego kraju. Teraz już można. Czyli obiektywizm "poszedł się p******ić"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum