Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16292 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 12 Czerwiec 2020, 13:55
Coś tam słyszałem, ale nie mam w zwyczaju oglądać takich rzeczy w telewizji. I tak też było tym razem. Nie, nie posiadam pasji związanych z boksem. Ale jeden mój Wujek lubi bardzo takie rzeczy widzieć i na ogół jest "na bieżąco" co do zawodników, ich sukcesów i porażek.
Hobby: Większość z wymienionych Pomogła: 39 razy Dołączyła: 17 Maj 2022 Posty: 887
Wysłany: 19 Maj 2022, 07:27 Re: FAME MMA
Kszś napisał/a:
Słyszeliście? Oglądacie? A może wykupujecie dostęp do transmisji na żywo ppv?
Słyszałam, oglądałam i nie wykupuję dostępu do takich rzeczy (a jeśli już oglądałam to tylko z... innych źródeł ) . Z biegiem lat coraz mniej interesuje mnie taka tania rozrywka a poza tym coraz mniej kojarzę tych youtuberów i pozostałych, którzy się ze sobą biją za kasę i szukają atencji.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16292 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 19 Maj 2022, 11:26
Zapomniałem o pierwszej części tematu w kategorii- że dotyczy ona sławnych osób, które na co dzień ze sportem (zwłaszcza sztukami walki) nie mają zbyt wiele wspólnego. To mój jeden Wujek (teraz już niestety świętej pamięci) miał w zwyczaju oglądać walki prawdziwych bokserów, nie celebrytów.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Wysłany: 11 Wrzesień 2024, 14:58
Skoro mowa o MMA, tego typu filmiki mogą być potraktowane w pewnym sensie jako elementy wprowadzenia do gry wstępnej. Niektórzy przed zbliżeniem (się) do drugiej osoby bywają podobno naprawdę zdenerwowani , ale odreagowując w podobny sposób nagromadzony stres (ustawka, tj. ustawiona bójka, fikołki w powietrzu) muszą być niezłymi kozakami- w wydaniu ulicznym musiałoby takie widowisko jeszcze bardziej niezwykle wyglądać niż walka bokserska na ringu.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczy punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca..
Wysłany: 20 Wrzesień 2024, 22:15
O Matko Boska, to nie są kobiety, tylko wilki w owczej skórze. Nie omieszkałbym przeprowadzić badania mającego na celu potwierdzenie, czy są to rzeczywiście osoby tej samej płci od urodzenia, czy jednak panowie o niepozornym wyglądzie.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Wysłany: 25 Wrzesień 2024, 08:50
Mam wrażenie, że najlepiej byłoby zrobić coś takiego, jeśli chodzi o obezwładnienie przeciwnika w trakcie sztuk walki: potraktowanie go z główki (albo z buta), potem przewalenie przez nogę, a następnie już niczego nieświadomego przywalić z ramienia/łokcia w twarz, tak by upadł i długo nie wstał. Kombo ładne by się zebrało.
Ech, niby grałem w Mortal Kombat czy Tekkena tylko kilka razy w swoim życiu, ale te produkcje imponują mi chyba jeszcze bardziej niż CS (albo GTA)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum