Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 15 Kwiecień 2020, 17:19 Luty 1998
Z kolei co do tego miesiąca - jeszcze przed "przemianą" pisałem, że to jeden z najlepszych lutych i nadal tak uważam.Początek to konkretna, śnieżna zima, a od 10.02 przyjemny marsz ku wiośnie. Naprawdę znakomity miesiąc, wg mnie lepszy od lutych 2016 i 2017.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 15 Kwiecień 2020, 17:26
Coś wspaniałego, luty 2020 był super, ale ten jednak lepszy . Chcę takiego za rok po zimowym styczniu . I chciałbym po nim rekordowego marca w podobnej formie co I połowa marca 2020 i kwietnia a'la 1999😍. Przy takich cudach rekordowa wegetacja nie unikniona (w tym roku, już dawno straciła szansę na swoją rekordowosc, swoją drogą może być równie rozciągnięta w czasie co ta z ubiegłego roku)
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum