Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 15 Kwiecień 2020, 18:29 Rok 1997 - subiektywne oceny
W mojej opinii rok dość słaby. Na pewno dowaliła wiosna - bardzo słaba. Styczeń badziewiasty, ale luty był już dobry. Co do lata - uważam na pewno, że fajnie, że te miesiące na siebie trafiły, w sumie czerwiec lubię, lipiec kontrowersyjny, ale też w miarę dobrze mogę ocenić, a sierpień już niestety step. Wrzesień też raczej kontynuacja niskich sum opadów, ale nie było z tym tragicznie, gorzej że okropnie zimna była jego druga połowa. Październik okrutny, tylko tydzień dobrej pogody miał. Listopad i grudzień już całkiem znośne - ten pierwszy głównie za pierwszą połowę.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 15 Kwiecień 2020, 18:36
Podobnie mam dosyć złe zdanie o tym roku. Jedynie luty, połowa marca, czerwiec, sierpień (u mnie mokry!) i ewentualnie wrzesień jestem w stanie ocenić na wyraźny plus. Kwiecień, maj i lipiec wraz z tym Sybirem na początku roku, to z kolei rzeczy których za nic bym nie chciał.
PS. Mam taką sugestię. Kiedyś (pod koniec grudnia) pisaliśmy podsumowania roczników lat 90-tych w specjalnych wątkach, więc może byłoby lepiej wrócić do nich, a nie zaczynać nowych, bo kiedyś szukając swoich opinii się tutaj pogubimy Tak tylko proponuję, jak wolisz tak, to nie ma sprawy.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 15 Kwiecień 2020, 18:48
Zauważyłem, że wbrew temu co dawniej mówiłem to końcówka lat 90-tych (przynajmniej) to jednak bardzo słaby czas w pogodzie. 1996 i 1997 kompletnie stracone , 1998 i 1999 też nie za ciekawe
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 15 Kwiecień 2020, 18:52
Dla mnie 1998 rok był akurat całkiem w porządku. Jedynie lipiec i listopad na śmietnik, marzec i październik słabe, lecz bez dramatu, natomiast cała reszta co najmniej neutralna. Dla mnie jest to drugi najlepszy rocznik lat 90-tych po 1999, którego po trochu jestem fanem, i to nie tylko dlatego, że akurat wtedy się urodziłem
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Wysłany: 15 Kwiecień 2020, 23:14
Jacob napisał/a:
PiotrNS, Na pewno urodziłeś się w dużo lepszym roku niż ja czy kmroz,
Może i tak, ale też miałeś szczęście, bo swoimi narodzinami przyciągnąłeś dobrą pogodę Dzisiaj też szykuje się u Ciebie fajny pogodowo dzień, więc pogoda jednak wynagradza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum