Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 16 Kwiecień 2020, 22:21
Dla mnie do połowy także usł. i kolejność nie ma większego znaczenia, ale od połowy a zwłaszcza od 20.01 lubię poczuć już trend wzrostowy temp. i usł., wszakże w tym czasie zaczynają śpiewać sikorki, rozpoczynając tym samym najlepszy etap zimy (Vittiparrare)
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Nasza miłość sie skończyła, nie szukaj jej o nie
Piękna chociaż krótka była, czy dobrze czy to źle
Wcale nie zal tej miłości, nie żal mi
Wiele było w niej zazdrosci i wiele było drwin.
Ref.
Nic nie wróci dni minionych nie warto ronić łez
Tyle marzeń niespełnionych jeszcze jest
Wcale nie zal tej miłości nie zal mi
Wkrótce nowa tu zagości, zapuka w moje drzwi.
Nic nie wróci dni minionych nie warto ronić łez
Tyle marzeń niespełnionych jeszcze jest
Wcale nie zal tej miłości nie zal mi
Wkrótce nowa tu zagości, zapuka w moje drzwi.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 19 Luty 2021, 14:45
Musiał ten piękny styczeń robić wrażenie po tej niewydarzonej serii 1989-1994. Praktycznie ideał, nawet odwilż w końcówce mokra i jeszcze 31.01 miło przypudrował. Jedyny minus, to, że brakowało opadów przy wyraźnym mrozie - ale chociaż okres lampowy się trafił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum