Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 25 Kwiecień 2020, 21:27
Mnóstwo koszmarnych chłodów, do tego kontrastujących się z gorącym początkiem. Opadów mało. Jedynie solarnie nie był najgorszy, ale na pewno nawet na N nie zasługuje...
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 19 Październik 2020, 12:35
Dla mnie jest nawet ok. Głupio tylko, że ciepło w 1 i 2 dekadzie nie było bardziej rozłożone okresowo, a mniejsze (+30 C jest średnio potrzebne do szczęścia potrzebne (nawet wakacjami), ale ok. +25 C to naturalna sprawa i takich dni powinno być bardzo dużo). 3 dekada przyniosła niemałe i sympatycznie zaskoczenie opadami, tylko smuci mnie trochę 29 IX. U mnie opady przekroczyły normę (ale to w dużej mierze/przede wszystkim praca i zasługa 3 dek.).
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 17 Wrzesień 2022, 15:57
Pierwsze 10 dni to całkiem mocny kandydat, jeśli chodzi o ciepełko (choć dni 1-4.09. to mimo wszystko nie mój faworyt) , ale później temp. trochę spadły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum