Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 4 Październik 2020, 04:06
1. 1979 (bardzo lubię)
2. 1974 (bardzo lubię)
3. 1971 (bardzo lubię)
4. 1970 (lubię)
5. 1972 (lubię)
6. 1975 (nie przepadam)
7. 1976 (nie przepadam)
8. 1977 (nie przepadam)
9. 1978 (nie lubię)
10. 1973 (nie lubię)
Tu z kolei ciężko wskazać mi przykład, który jest całkowicie beznadziejny. 1973 i 1978 jak dla mnie "zawiodły" na niemal całym polu (jeśli mogę to tak ująć), zwłaszcza z odwilżą na Święta (ale mogło zawsze być jeszcze gorzej) i 1975, 1976 i 1977 też takie średnio ciekawe, ale reszta raczej sympatyczna (1970 bardzo wyrazisty- przez większość czasu, czyli w 1 i 2 dekadzie w zasadzie brak zimy, a na święta BN z grubej rury ponad 20 cm, a 1972 owszem nic ciekawego (dlatego umieściłem go najniżej z "pozytywnych"), ale w kwestii usłonecznienia spodobałby się raczej heliolubom- u mnie było ok. 75 h słońca). Sami mówiliście, że jak lampa w porze chłodnej, to w mroźnym wydaniu, więc no... ten miesiąc poza 1 dekadą był niewątpliwie zimowy w kwestii termicznej. Luty 2018 był po części jego kopią, bo ciepły na samym początku, pozbawiony większych opadów (stąd śniegu też nie było u mnie dużo, ale oczywiście więcej) i też zapisał się jako pogodny (ale oczywiście nie aż tak).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum