Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 12 Lipiec 2019, 16:33 Czerwiec 1966
Dwa lata po (do niedawna) legendarnym czerwcu, przyszedł również bardzo cieply czerwiec, nawet ekstremalny, ale tylko na N, na S był nawet chłodny. Bardzo ładny i pogodny, miesiąc, ciepły jednak bez upałów i z chłodnymi nocami . Jednak III dekada już nie była taka kolorowa, byla identyczna jak ta z przed roku...
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 18 Październik 2020, 22:41
Meh, może się wydam głupi, ale dla mnie to super miesiąc. Głupio tylko że mieszkańcy powiatu krakowskiego po odebraniu świadectw rozpoczęli wakacje przeważnie "pod parasolem". Ale w sumie mnie to samego nie dotyczyło, to jednak jeszcze ponad 30 l. (nawet chyba jeszcze moich Rodziców nie było na świecie). Z punktu widzenia "robola" dobrze się stało, że te deszcze się pojawiły.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 11 Styczeń 2021, 17:00
To prawda, miesiąc wygląda na fajny. Przez większość czasu trwania pogodny (15.06. z rekordowym dobowo usłonecznieniem, przekraczającym >16 h), ale w ostatniej dekadzie pojawiły się burze i prawdziwe ulewy, dzięki którym miesiąc zapisał się jako wilgotny, jeśli nie mokry (prawie 100 mm).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum