Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 1 Listopad 2020, 02:12
Dla mnie jednak była lepsza 1 połowa. Owszem, było chłodno (do tego stopnia, że notowano kilka przymrozków w kwestii tmin.), ale więcej rzeczywiście popadało.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 3 Marzec 2022, 12:08
Kontrastowy maj, w zachodniej połowie Polski Majówka faktycznie minęła ze śnieżycami. Okolice Katowic i Krakowa pewnie były na granicy wystąpienia opadów mieszanych i stałych (ale za to koło Częstochowy już była notowana pokrywa). Dalsza część miesiąca niby przyzwoita, ale niektóre wygórowane temp. nocne mnie zastanawiają, np. w ciągu 22-24.05.
Wysłany: 4 Marzec 2022, 14:40
Sam niestety z autopsji tak tego dnia nie pamiętam, dla mnie to jest jednak prawie połowa życia , ale filmik widziałem i nawet zostawiłem łapkę w górę: swoją drogą nie wiem, czy osoba wrzucająca filmy na stronę Youtube może takie szczegóły widzieć, kto lubi załączony przez nią materiał.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 4 Marzec 2022, 16:08
Jak kocham białą magię, to połączenie zielonych liści ze śniegiem jest dla mnie obrzydliwe i jednak mam nadzieję, że takie rzeczy nie będą się już powtarzać xd
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum