Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Tak wyglądal jego pierwszy miesiąc. 1 dekada strasznie zimna, a dalsza część miesiąca bardzo podobna jak 17 lat później . W dodatku podczas mroźnej części też był bardzo ubogi w śnieg. Tak naprawdę od 1 do 26.01 jedno wielkie gówno, dopiero ostatnia petanda całkiem fajna, ale mimo to słaby miesiąc
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16298 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 27 Październik 2020, 01:53
Taki sobie. Ogólnie (w całokształcie) niby neutralny termicznie miesiąc, ale jak się to ciepło porozkładało, to jest to trochę dziwne. Narzekać szczególnie nie mogę, bo opady zmieściły się w normie, a nawet ją lekko przekroczyły.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 27 Październik 2020, 19:34
Jak tak teraz patrzę, to ta pierwsza połowa u mnie też nie była taka zła - tego śniegu jednak trochę było, a tylko dni 8-9.01 dowaliły lodowymi czeluściami, reszta była w granicach rozsądku.
Okres 15-26.01 koszmar, końcówka fajne opady i jeszcze nawet coś sypnęło na koniec.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 9 Luty 2021, 22:31
Pierwsza połowa trochę przerost formy nad treścią, ale w sumie okej dla mnie, tylko szkoda, że dopiero przed odwilżą porządnie sypnęło. Druga połowa to z kolei totalne łajno typu styczeń 2020, tylko sama końcówka uratowała honor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum