Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16249 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 12 Czerwiec 2020, 15:26 Grand Theft Auto
Jaka jest Twoja opinia co do gier takiego typu? Czy lubisz ogólnie otwarty świat? Czy w takich grach lubisz ujawniać swoją mroczną stronę i organizujesz różne wojny z użyciem broni palnej różnego rodzaju (aż tak że interesuje się Tobą wojsko), czy jesteś "grzeczny" i najwyżej podkradasz auta? Jakiego rodzaju aktywności najbardziej lubisz: czy wolisz wielkie napady, czy wyścigi lub jeszcze innego rodzaju rozrywki?
Sam od siebie chciałbym napisać, że na ogół nie czuję, że to gra dla mnie , bo nie lubię nikogo zabijać (zresztą i tak mam słaby refleks) i kogoś okradać (czyli rozboje w czystej postaci) , ale zdarzają mi się niekiedy "pożyczki" spokojnie stojących aut jak chcę się dostać gdzieś dalej (tak wiem, to też jest przestępstwo). Uwielbiam tą grę m. in. za rajdy uliczne i możliwość pracy jako taksówkarz. Najbardziej oczywiście podobają mi się najnowsze produkcje, czyli IV i V- ten realistyczny tryb tak cieszy oko. Krajobrazy są przepiękne.
Ostatnio zmieniony przez LukeDiRT 12 Czerwiec 2020, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11972 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 12 Czerwiec 2020, 15:31
Najwięcej grałem w GTA V, ale posiadam też GTA IV oraz GTA Vice City.
Z tego co pamiętam, Vice City dostało najwyższą ocenę (10/10) w recenzji w magazynie CD-Action.
PS. Zedytowałem trochę ankietę, żeby można było głosować na kilka opcji.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7625 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 14 Czerwiec 2020, 18:44
Na 11 urodziny dostałem GTAIV i pykałem w tę gierkę aż mi PS3 odmówiło posłuszeństwa w listopadzie 2016 Ja tam przyznam, że lubię takie agresywne gierki
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16249 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Czerwiec 2020, 10:47
Adminie, przepraszam, ale czy to było pytanie do użytkownika Magentastic czy do mnie, bo przyznam, że taka niezręczna sytuacja się zrobiła- ta cisza.... Jeśli chodzi o mnie, to w rozwinięciu przy pytaniach przedstawiłem opinię, że IV i V.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum