Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36348 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 8 Sierpień 2020, 22:34 Rasowy jesienny wyż - koniec października 2019
Po między Wielkim Babim Latem a Listopadem Tysiąclecia, znalazło się miejsce, dla prawdziwie wyżowej pogody.
Tak wyglądał u mnie 30.10.2019 o 6:00 rano. Chociaż nie jestem fanem takiej pogody, to szanuje ją za konkret - oraz, że przypomniała Mazowszanom i mediom co to znaczy prawdziwy wyż w pi*dzierniku.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36348 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 8 Sierpień 2020, 23:01
Dynia rozświetlająca tę mroźną noc 30/31.10, poprzedzającą dzień Halloween.
Mam nadzieję, że nikogo nie urażę tym zdjęciem. Ale słoneczna i często przy tym lodowata pogoda w Halloween niemalże w każdym roku, stała się też ciekawą tradycją.
Wysłany: 8 Sierpień 2020, 23:07
Żeby nie było, że tylko jankeskie święta
Koniec października, to rzecz jasna też czas zadumy, w związku ze zbliżającym się Świętem Zmarłych (a właściwie to Wszystkich Świętych). Kilka dni przed tym świętem wybrałem się na Cmentarz Bródnowski na groby moich pradziadków oraz siostry dziadka. Udałem się również pod zbiorowy grób na cześć naszych wojowników.
Wysłany: 10 Sierpień 2020, 16:37
Z końcówką października 2019 kojarzy mi się poniższa piosenka Anny Jantar.
To akurat w pełni zasługa Piotra, który ją gdzieś na tym forum udostępnił 28.10.2019. Wtedy pierwszy raz w życiu zacząłem słuchać tego i jakoś wpadło w ucho, ale nie na długo. Ostatnio do tego wróciłem. Mam nadzieję, że od 18.08 będzie tak samo pasowała (kumaci zrozumieją xd )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum