Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 9 Wrzesień 2020, 17:34
Ostatnie 3-4 dni są trochę z innej bajki- coś takiego do mnie nie przemawia za bardzo (trochę podobnie piździca wyglądała w ostatnim pazdku- tylko 27 X temp. w ciągu dnia jeszcze u mnie wynosiła powyżej +20 C...). Chociaż, jak ma być zimno w październiku, to lepiej niech świeci słońca ile wlezie. Reszta miesiąca była moim zdaniem dobra, jeśli nawet nie bardzo dobra. Odnoszę czasem takie dziwne wrażenie, że temp. w ciągu dnia potrafiły być imponujące w 10 miesiącu roku ponad 50 l. temu.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum