Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 15 Luty 2021, 00:04
Chłodny marzec, ale faktycznie ten pół wieku później całkiem podobny: okresy ociepleń i ochłodzeń dość podobne, tylko oczywiście w 2018 były znacznie bardziej wyraziste. Na tydzień przed końcem marca 2018 czułem, że nadciąga jakaś wiosna, a tutaj najwyżej przedwiośnie. Na pewno nie najgorszy, no ale w sumie całodobowe mrozy w tym miesiącu nie są szczególnie dobrze widziane (dla mnie najlepsze temp. dzienne w marcu, to na ogół 5-10 C (jak zresztą w 2 i 3 dek. lutego), a w 3 dek. 10-15 C, więc 3 dekada była bardzo zimna).
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 22 Luty 2021, 00:08
Ciężko zaakceptować fakt, że końcówka nie przyniosła jakiegoś powiewu wiosny, mimo wszystko N. Jeden z najbardziej zimowych marców, jakie widziałem, aż się dziwie, że go nie znałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum