Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 323 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16227 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 22 Czerwiec 2021, 20:56
Moje "proroctwo" jest takie ,że po meczu polscy kibice będą "na pociesznie" śpiewać
Obym się mylił
P.S. Słyszałem dowcip, że ten mecz powinien odbyć się w Częstochowie. Kiedyś Szwedzi tam dostali niezłego "łupnia"
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczy punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca..
Hobby: Inne Pomógł: 323 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16227 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 23 Czerwiec 2021, 19:01
FKP napisał/a:
Proporcje dobrze przewidziałem
Ja także trafnie "prorokowałem"
zgryźliwy tetryk napisał/a:
Moje "proroctwo" jest takie ,że po meczu polscy kibice będą "na pociesznie" śpiewać
Obym się mylił
P.S. Słyszałem dowcip, że ten mecz powinien odbyć się w Częstochowie. Kiedyś Szwedzi tam dostali niezłego "łupnia"
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczy punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca..
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12350 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 23 Czerwiec 2021, 19:14
Moim zdaniem obrona, która w meczu z Hiszpanią dawała radę i bardzo się starała, teraz spoczęła na laurach. Szczęsny też się nie popisał, to dało się obronić... Cóż - człowiek wiedział, tylko trochę się łudził
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Wysłany: 23 Czerwiec 2021, 19:42
Jednak rosyjski stadion w Sankt Petersburgu (dawniej Leningrad) okazał się niefartowny dla Polaków. Najpierw przegrana ze Słowacją, teraz ze Szwecją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum