Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Coś pięknego, nie mogłem oczywiście pominąć tutaj tej końcówki listopada, bo ona tutaj daje największego smaku. Niestety stacja bez całodobowego obserwatora, toteż nie ma dokładnej informacji na temat zjawisk, ale z tego co wiem, to np w nocy 24/25.12 spadł tam świeży śnieg.
W tamtym regionie grudzień 2021 zjada ten z 2012 na śniadanie, ten mroźny ruski wyż tam był nie tylko bez śniegu, ale i praktycznie bez... mrozu. A jak dodamy końcówkę listopada, to już w ogóle niebo a ziemia
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 14 Styczeń 2024, 00:19
Zdecydowanie przestałem być fanem wczesnych zabieleń. Czas do świąt wolałbym by sprzyjał łagodnej (przynajmniej pogodowo, tam przejścia nawet ledwie przez zero na sucho są dla mnie ok) , bezśnieżnej pogodzie, a zima w pełnym wymiarze niech już sobie nadchodzi od stycznia (ale też może nie bezpośrednio od Nowego Roku, czy nawet święta 3 Króli).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum