Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Workers & Resources: Soviet Republic to strategia ekonomiczna studia 3Division, w której zadaniem jest rozbudowa fikcyjnego państwa wchodzącego w skład republik radzieckich. W tym celu udostępniony został szeroki wachlarz budynków i innych konstrukcji, które pozwalają nie tylko stworzyć sprawnie funkcjonujący przemysł, ale także zaspokoić potrzeby mieszkańców.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16249 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 6 Kwiecień 2022, 19:43
Widziałem kiedyś parę odcinków na Yt- gra wygląda naprawdę ciekawie. Chociaż mi się takie rzeczy lepiej ogląda (co inni robią na nagraniu) niż tworzy własnoręcznie, bo sam nie mam na ogół dobrych koncepcji budowlanych...
Można sobie wyobrażać, jak budownictwo we właśnie naszej ojczyźnie, tj. Polsce oraz innych krajach bloku wschodniego rozwijało się po zniszczeniach zaznanych podczas II Wojny Światowej. Trochę faktycznie mi to też przypomina Alternatywy.
Też mam nadzieję, że ta gra nie zniknie... Pocieszeniem jest fakt, że mimo pandemii koronawirusa gra Plague Inc., jest nadal dostępna, więc dlaczego konflikt rosyjsko-ukraiński miałby sprawić, że tutaj sprawa potoczyłaby się inaczej? Emisje rosyjskich produkcji (lub niebędących rosyjskimi, ale związanych z Rosją w mniejszym lub większym stopniu- np. najnowszy dodatek do gry Euro Truck Simulator 2) mogą się wprawdzie znacząco opóźniać (trudno się w sumie dziwić, sytuacja jest poważna i uzbroić się w większą cierpliwość niż zwykle też trzeba- taki apel do graczy) , ale usuwania gier z serwerów czy platform raczej bym się nie obawiał- ta wizja jest raczej (a przynajmniej powinna być) mało prawdopodobna. Wydaje mi się, że prędzej taki los spotyka gry, które były jakiś czas temu popularne, ale dzisiaj już nikt praktycznie po nie nie sięga: tej produkcji raczej ten scenariusz nie powinien grozić, bo powstają dość regularnie aktualizacje, jak sprawdzałem.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum