Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 12 Maj 2022, 21:34
Mnie tam Rodzice uczyli od dzieciństwa, by być grzecznym wobec ludzi, a zwłaszcza wobec dziewczyn. Czasami miałem swoje humory, ale na ogół byłem i pewnie nadal jestem taką trochę sierotką Marysią w oczach innych osób (wczoraj pędziłem szybko do domu na rowerze, oczywiście dbając o odległość, ale nagle jeb- jakaś starsza pani przyłożyła mi swoją torebką; zatrzymałem się, podniosłem rękę, cicho przeprosiłem patrząc w jej stronę, a niewiele później zacząłem spieprzać, a tamta staruszka coś zaczęła mamrotać o prędkości, ale złagodniała i dała mi spokój) , ale z dwojga złego chyba wolę być taką niepozorną niedołęgą, niż no co by nie mówić ujawniać swoje chamstwo i uważać dziewczyny za worki na spermę... Nawet jeśli (tu przepraszam) emocje w zaciszu puszczają i czasem zachodzi taka potrzeba, by sobie ulżyć (zwłaszcza jak jakaś niewiasta jest naprawdę kraśna) , to no jednak ja bym tak nigdy nie napisał czy nie powiedział... Ja tam jednak uważam, że wszystkie osoby (szczególnie płci pięknej) są lepsze ode mnie...
Sam się trochę dziwię, jak można nienawidzić dziewczyny
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 11 Lipiec 2022, 13:05
Fajna nazwa ciasta wyszła- twórcy mieli wyobraźnię ponadprzeciętną.
Drugi obrazek mnie tak nie zaskakuje- niektóre przystanki autobusowe czy tramwajowe (w dużych miastach) są naprawdę umiejscowione niedaleko cmentarzy- co prawda nie są raczej "na żądanie", ale no wysiąść sobie można.
Swoją drogą Alwernia jako małe miasto już należy do powiatu chrzanowskiego, a nie krakowskiego, dlatego autobusy MPK tam w zasadzie nie dojeżdżają (w przeciwieństwie do np. niedalekich Krzeszowic)- tam muszą docierać jakieś prywatne przewoźniki, bo w rozkładzie dla Chrzanowa na stronie rozkladzik.pl (mmobilmpkinfo) nie widzę kursów do Alwerni. Z przedsiębiorstwa krakowskiego obowiązywała taka okresowa inicjatywa minionego sezonu letniego (od połowy lipca do samego początku października), że można było przejechać się z zajezdni/pętli w Bronowicach Małych (zachodniej części Krakowa) do Czernej, na północ od Krzeszowic (do leśnego okolicznego klasztoru) lub do Rudna (obok słynnego jurajskiego zamku Tenczyn, będącego częścią składową Szlaku Orlich Gniazd), już bliżej Alwerni (na południe od Krzeszowic), ale wciąż w powiecie krakowskim.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum