Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15919 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 4 Czerwiec 2022, 00:12
W obecnym okresie tylko maturzyści mają wakacje, reszta przez przynajmniej jakieś 70-80% miesiąca ma tzw. "zapieprz"- nawet jeśli nie wszyscy mają sprawdziany lub egzaminy, a oceny z przedmiotów są niemalże powystawiane, to i tak do szkoły trzeba chodzić, jakby to był normalny dzień- najwyżej niektórzy nauczyciele (nie wszyscy raczej jednak) zezwalają na zabawę na podwórku zamiast zwykłych lekcji. Jednak nie jest to dla mnie jeszcze czas na uderzenia gorącem lub upałami (chyba że mają być to krótkie, wręcz epizodyczne zjawiska lub występować przy rekordowo niskiej wilgotności powietrza).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Na prawdę złotko Ubolewam trochę nad tym, że Muchowiec miał takiego pecha w czwartek, bo u mnie tego dnia na prawdę solidnie lało, ale byłem prawie cały dzień na centrum (m.in. na tym "łowieniu burz na studiach" ) i faktycznie burzka przeszła bokiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum