Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
A moje zdanie o Macie jest neutralne - nie znam jego piosenek i podobnie jak Ty, nie gustuję w muzyce tego typu. Nie czuję się kompetentny w tym obszarze, ale odnośnie grożącej mu kary, to moim zdaniem jest to przerost formy nad treścią, nie widzę powodów do stosowania surowych kar wobec posiadających kilka gramów marihuany na własny użytek - ja oczywiście nie mam z tą używką nic wspólnego i nie miałem
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16300 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 3 Czerwiec 2022, 00:27
Nie kojarzę człowieka, jego twórczości w zasadzie też nie za bardzo i ogólnie mam taką złotą zasadę, że raperów czy piosenkarzy młodszych ode mnie (liczę się niestety z tą myślą, że z roku na rok będzie takich artystów przybywać) wolę nie słuchać, zresztą na rap od kilku l. nie mam czasu - ostatni zespół, z którego działalnością starałem się być "na bieżąco", to Popek+Gang Albanii (do czasów maturalnych) . Odnoszę jednak wrażenie, że jego utwory zawierają głównie polityczny wydźwięk, a tego też jak mogę chcę unikać za wszelką cenę- wolę dużo bardziej "proste" piosenki o miłości. Może ma talent, ale wydaje mi się, że rozpoznawalność i karierę buduje przede wszystkim na swoim ojcu, który jest (mniej lub bardziej) znaną figurą w świecie sądowniczym... Pewnie też musi być na co dzień wyluzowanym gościem i tzw. "dobrą mordą", która ma dodatkowo parcie na szkło, bo występuje podobno w reklamach (w całokształcie przez taki wizerunek zapewne zyskuje niemały rozgłos), a nie takim zakompleksionym i pół-refleksyjnym pierdzielem jak ja.
Za narkotyki wyszła głupia sprawa, ale nie dlatego że uważam chłopa za tzw. "wschodzącą gwiazdę, przed którą cały świat jeszcze stoi otworem"- zresztą prawo w takich sytuacjach nie jest jeszcze na szczęście całkiem niesprawiedliwe (takie okoliczności jak popularność, status społeczny czy nawet wiek sprawcy/przestępcy nie powinien mieć moim zdaniem ŻADNEGO znaczenia dla wyroku- "jest zbrodnia, to musi być i kara") , tylko dlatego że akurat do narkotyków i innych używek mam ogólnie lekkie podejście (mimo że poza tym zagadnieniem to pod kątem obyczajowym na ogół czuję się tzw. "konserwą" i to niemałą).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomogła: 39 razy Dołączyła: 17 Maj 2022 Posty: 887
Wysłany: 4 Czerwiec 2022, 09:45
Czasem posłucham co nowego wypuszcza z kawałków, ale bez szału, bo to już chyba nie mój target, bym miała się nim jarać. Niewątpliwie jest idolem masy nastolatków i może działa w słusznej (dla wielu) sprawie legalizacji marihuany, ale dla mnie to bezkształtny znak dzisiejszych nastolatków. Z tym sądem to raczej nie ma co się obawiać, skoro jego ojciec to wysoko postawiony profesor z masą znajomości.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 5 Czerwiec 2022, 20:08
Jest bardzo utalentowanym raperem i do tego świetnie czuje się na scenie, ale osobiście nie przepadam za nim jako osobowość. A co do walki o depanalizację to uważam, że dobra i słuszna akcja.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 5 Czerwiec 2022, 20:54
Ale serio, jak jadłem dzisiaj jakieś ciastko to sam cukier, o wiele lepiej by smakowało, gdyby wywalić połowę tego cukru, no ale wtedy koszty produkcji w firmie rosną
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum