Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 21 Sierpień 2022, 21:17
Piosenkarz dobry wyłącznie do słuchania jego śpiewu przez radio lub z płyt, bo ładnego głosu nie można mu odmówić.. "Na żywo" lub w telewizji nie do przyjęcia. Czyżby zapatrzył się w Conchitę Wurst
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16300 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 22 Sierpień 2022, 15:04
Ten człowiek ma ptasie nazwisko, więc nie jest mu dane w życiu codziennym stąpać twardo po ziemi.
Pomyśleć, że jak widziałem jego najsłynniejszy teledysk (z kolorami)- to przypominał mi Jezusa. Jak mogłem się tak pomylić - Jezus był wprawdzie również wyjątkową postacią, ale w o wiele lepszym znaczeniu tego słowa: tamten nauczał apostołów, zaś ten ucieka się do rozmaitych kontrowersji, byleby zasłynąć.
Głos pewnie ma dobry, ale nie chciałbym za żadne skarby (nawet za cenę jego daru czy talentu muzycznego) tworzyć wokół siebie takiego wizerunku, bo rzeczywiście z dzisiejszego punktu widzenia on mi babę przypomina.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16300 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 24 Sierpień 2022, 10:49
Pomyśleć, że we wcześniejszych reklamach tego szamponu występowały kobiety- on jest chyba pierwszym człowiekiem płci męskiej.
Włosy bujne ma, ale mi zachwyt nad ponadprzeciętną długością (jak na faceta) przeszedł- w zasadzie chyba tylko w okresie dojrzewania (czas gimnazjum-liceum) miałem dobre zdanie o posiadaniu dłuższych włosów. Jak się ma krótkie, to jest więcej wygody (zwłaszcza podczas gorącej pogody), mniej się ma roboty nad nimi, a także wygląda się bardziej jak chłop (co by nie mówić). O łysych już w ogóle nie ma co wspominać- ci ludzie to chyba zupełnie nie muszą głowy myć.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 24 Sierpień 2022, 16:36
Bartek617 napisał/a:
Głos pewnie ma dobry, ale nie chciałbym za żadne skarby (nawet za cenę jego daru czy talentu muzycznego) tworzyć wokół siebie takiego wizerunku, bo rzeczywiście z dzisiejszego punktu widzenia on mi babę przypomina.
Akurat we współczesnym nieco zidiociałym świecie cywilizacji zachodniej tak zwana "niebinarność" jest w modzie.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 24 Sierpień 2022, 22:59
Mnie zupełnie nie podoba się jego styl. Głos - zgoda, ma bardzo ciekawy i zapadający w pamięć. Ale jego "kreacje" tylko sprzyjają stereotypom o zniewieściałych mężczyznach, narażają jego samego na hejt i zwyczajnie nie przystoją. Może jestem mało tolerancyjny, ale no mnie to nie przekonuje. Wolę klasyczny ubiór, a nie taki metro-cośtam.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Wysłany: 25 Sierpień 2022, 19:49
Dlatego wolę słuchać go przez radio, lub z płyt audio. Wygląd tego faceta psuje całe wrażenie ze słuchania naprawdę dobrego śpiewu.
Podsumowanie:
Głos wygląd
Wysłany: 25 Sierpień 2022, 19:55
Nie słyszałeś o pojęciu:
ZŁOTY ŚRODEK
P.S. Taki na przykład artysta Janusz Rewiński, niewiele różni się od zaprezentowanego przez Ciebie człowieka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum