Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
O czym mowa? O telewizorze Samsung Neo QLED QN100B, którego przekątna ekranu wynosi 98 cali i oferuje jasność nawet do 5000 nitów. Sprzęt wykonany został w technologii Mini-LED i pozwala na wyświetlanie obrazu w technologii 4K.
Co myślicie na temat takiego telewizora? Czy jest to przerost formy nad treścią i niepotrzebny wynalazek, czy jednak coś, co potrzebowali ludzie a zwłaszcza tacy, lubujący się w ekskluzywnym, kinowym doswiadczeniu?
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16292 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 7 Październik 2022, 17:45
Może kina na tego typu wynalazkach-gigantach skorzystają , ja sam osobiście naprawdę nie widzę takiej potrzeby, by posiadać wielki telewizor : owszem, ważne jest, by to nie było "pudełko" z postkomuny (tzn. telewizor CRT czy kineskop), bo jednak z pewnym duchem czasu iść trzeba, ale taki niewielki monitor LCD o przekątnej ekranu w przedziale 20-30 cali (podobny rozmiarami do komputera) wystarczyłby mi do szczęścia- jeśli chodzi o firmę, to również wybrałbym Samsung, bo istniałaby doskonała synchronizacja z komórkami tejże marki (zarówno Mama, ja mamy, a także Tata miał telefon Samsung). Obecnie mamy w domu od ponad 15 l. telewizor Plasma marki Panasonic, przekątna ekranu wynosi bodajże 46 cali- większe modele by się ledwo co mieściły w salonie.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum