Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11972 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 5 Listopad 2022, 09:20 WRC Generations
Cytat:
WRC Generations to następny po WRC 10 symulator rajdów samochodowych od studia KT Racing i firmy Nacon. Wprowadza auta hybrydowe i oferuje trasy w 22 krajach (w tym w odświeżonej Szwecji i 12 innych miejscówkach sezonu 2022) oraz 37 historycznych pojazdów.
Właśnie kupiłem powyższą grę i muszę stwierdzić, że jest lepsza niż poprzednie odsłony tej serii. Zwłaszcza jeśli chodzi o fizykę jazdy oraz dźwięk. Grafika też jest w porządku, chociaż nadal to nie jest najnowsza generacja.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16249 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 16 Listopad 2022, 22:52
Gra wygląda całkiem bajecznie, a w dodatku podoba mi się (z tego co patrzyłem na zwiastun), że wyścigi odbywają się głównie na "otwartym terenie", a nie na torze stadionowym. Jednak czym starszy jestem, tym bardziej się przekonuję do symulatorów pojazdów (nawet jeśli gram przeważnie w trybie dynamicznym czy arkadowym, tzn. z prostą, automatyczną skrzynią biegów- więc mniej klawiszy używam) niż do takich rajdówek.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum