Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 1 Marzec 2023, 12:38
Jak jest się gdzieś w Grecji, gdzie ostro dmucha, co uniemożliwia spadki temp., a także powietrze jest stosunkowo lekkie wraz z ładną pogodą całą dobę, to nawet da się wytrzymać (nawet będąc grubszym człowiekiem). Inna sprawa, że tropikalna i duszna pogoda wpływa lepiej na zrzucanie sadła, także u człowieka z bardzo niskim poziomem aktywności fizycznej.
Obecna pogoda jest dla mnie w porządku- temp. nocne nawet nie lecą za bardzo w dół (przynajmniej u mnie), a w ciągu dnia, w najcieplejszym momencie na kilka C na "+" można liczyć.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum