Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 324 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16232 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 25 Wrzesień 2023, 13:49
Ja nawet do testu nie podchodziłem. Wiem, że kiedyś preferowałem lewicę, jako polityczną opcję występującą w obronie ludzi pracy.. Ale gdy zaczęła "sterować", a właściwie "dryfować" ona w kierunku lewactwa, zwłaszcza popierać LGBT, odwróciłem się od niej. Obecnie nie ma takiej opcji politycznej, która by mi "pasowała" i dlatego "moja chata z kraja. Obecnie można "symbolicznie" wybierać pomiędzy syfilisem, tryprem, HIV-em, rzęsistkiem i innymi choróbskami. Zdrowia w polityce nie uświadczysz.
A do urny wybieram się dopiero po śmierci.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczy punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca..
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16292 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 1 Październik 2023, 12:01
Ja przy tym teście wymiękłem i nie doszedłem do końca: przy pytaniach jak trzeba było zaznaczyć, jak ważna była dla mnie dana kwestia, nie mogłem się zupełnie zdecydować.
Trochę się zasmuciłem, że wraz z pojawieniem się nowej edycji testu znikła stara, ale uświadomiłem sobie, że z potężnym narzędziem jakim jest strona Wayback Machine można z powrotem zobaczyć starszy kwestionariusz (wybory prezydenckie 2020), a nawet jeszcze starsze (wybory parlamentarne 2015/2019 i wybory do Parlamentu Europejskiego 2014).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum