Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16300 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 14 Kwiecień 2024, 20:56
Ten miesiąc jednak przebiegnie raczej w złośliwym stylu, coś się tak obawiam. Zimy z tego oczywiście być nie powinno, ale taka wczesnowiosenna słota i poziom temp. charakterystyczne chyba najbardziej dla równonocy wiosennej (ok. 15/20-25 marca) pewnie już się święcą.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16300 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 14 Kwiecień 2024, 21:33
Przez większość czasu, który nie jest tzw. fusem, chyba najnowsze rozdanie rzeczywiście najbardziej niepokojąco wygląda... Chociaż po ok. 25.04. jak mogą temp. urosnąć, to w sumie tą opcję z kolei najbardziej lubię: jak tylko nie grozi ekstremum zimna, to zaczynam zdecydowanie woleć niższe temp.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Wysłany: 15 Kwiecień 2024, 07:55
Gdy się opady mają regularnie pojawiać, temp. min. na szczęście nie będą spadać do 0 C, ale 2-4 C to i tak praktycznie niemały krok do tego co niepokoi. Takie robi się trochę stąpanie po cienkim lodzie- stopień w górę lub w dół zacznie mieć większe znaczenie...
Wysłany: 15 Kwiecień 2024, 08:11
Kurczę nie wiem no: do ok. 10-15 maja włącznie raczej na pewno będę miał na sobie bluzę lub sweter. Potem wszystko zależy jak się dalej pogoda potoczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum