Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Cookies    Dowiedz się więcej    Cyberbezpieczeństwo OK
Forum wielotematyczne LUKEDIRT Strona Główna
 Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Mistrzostwa lat 2000-2004
Autor Wiadomość
kmroz 
Junior Admin
fan bezdźwięczności

Hobby: Wszystko!
Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 11 Grudzień 2024, 14:50   Mistrzostwa lat 2000-2004

To już będzie bardziej poglądowo, bo przynajmniej z takiego 2000 roku dość słabo znam dane, a i dalej nie w pełni kompletnie

Styczeń - Z tego grona oczywisty wybór to 2004 u mnie i w skali kraju. Lokalnie na S/SE może 2000, ale to musiałbym dane sprawdzić, a nie chce mi się tego robić

Luty - U siebie mimo wszystko wybieram 2003 i szczerze mówiąc to nie wiem czy jest jakiś region, gdzie bym wybrał inaczej. Były miejsca gdzie tamten luty był suaby i klaunowaty, ale w tamtych miejscach i tak 2004 był jeszcze słabszy. Więc w skali kraju 2003 na pewno.

Marzec - Wybieram chyba 2004, bo poza krótkim strzałem takiego ograniczonego patolstwa, był miesiącem stanowiącym niemrawe, ale jednak przedłużenie zimy. W skali kraju raczej też - na południu miejscami patolstwo koło 18.03 było przerażające, ale tam za to tamten miesiąc był dużo lepszy śniegowo. Coś za coś

Kwiecień - Z tego grona 2004 u mnie i to dość duża przewaga nad resztą. Miejscami na S i może W bym wybrał 2002, bo tam miał sensowne opady i pozytywny trend (chociaż ta 1 dekada to przegięcie)

Maj - W skali kraju definitywnie 2002. Maj mokry, z negatywnym trendem, burzowy i przy tym ciepły, słoneczny, wprowadzający w standardy lata. Jedynie lokalnie u siebie i ogólnie na wschodzie kraju bym pomyślał może o maju 2003, bo tutaj 2002 miał dużego pecha do opadów (ale i tak zjada 2024 na śniadanie)

Czerwiec - Obecnie mam jakiś hype na rześkie czerwce bez pozytywnego trendu, więc sorry, ale wybieram 2004. Może mi przejdzie...

Lipiec - Tutaj też wybieram 2004, z uwagi na jego antyzłośliwy charakter. Tygodniowy epizod gorąca z super burzami, a także wcześniejsze podrygi burz i lata koło 9.07. Poza tym w przewadze po prostu sielski miesiąc.

Sierpień - U mnie mimo wszystko 2004 (jego trend był pozytywny, choć trochę niestety zakłócany), myślę, że jedynie miejscami na N i NE wybrałbym sierpień 2003, bo tam 2004 trochę za bardzo dał w palnik :zygacz: A za to 2003 jak wiemy - najłagodniejszy i z cudownym trendem

Wrzesień - Z tego grona chyba 2001, choć odraża mnie pozytywny trend, nie znoszę go w tym miesiącu. Ale reszta to niestety suchary

Październik - Wybieram 2003 za oryginalność z punktu widzenia dzisiejszych czasów i prawdziwą drugą połowę. Do 15.10, gdy był na to czas, panowała normalna jesień z deszczem, a druga połowa z pięknym trendem :jupi:

Listopad - U siebie i większości kraju wybieram 2004. U mnie był cudny epizod 19.11.2004, z którego nawaliło naprawdę dużo śniegu. Jedynie na S bym pomyślał może bardziej o 2001, bo tam się jednak on postarał

Grudzień - Dość jednoznacznie wybieram 2001, może jedynie na ścianie E/NE bym o 2002 pomyślał, bo jednak ze śniegiem się lepiej postarał niż w reszcie kraju, a te mrozy to była poezja.

Zimnolubna kutwa z zespołem Aspergera

Odpowiedz do tematu