Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11875 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 7 Lipiec 2019, 16:36 Rozpogodziło się
Po chwilowych opadach deszczu, pokazało się Słońce. Jak na lipiec jest chłodno, temperatura z trudem dobija do 20 stopni, ale można już przynajmniej ściągnąć bluzę.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15925 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Marzec 2021, 22:13
Ja pewnie jestem dziwny, ale w porze ciepłej robi się ciepło nawet przy ok. +15 C. Jak mam gdzieś jechać na rowerze, to raczej tylko krótki rękaw mam na sobie. Rozpogodzenia czy przejaśnienia nie są niezbędne: ważne, by zbyt mocno deszcz nie padał (mżawki mogą być), a także by było niewielkie zagrożenie burzą.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15925 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Marzec 2021, 22:55
Zgadzam się, ja sam tylko jak do kościoła idę, albo czasem jak z Rodzicami jadę w odwiedziny do Dziadków czy Wujostwa, to mam dłuższy rękaw (zarówno koszula jak i spodnie).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum