Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11990 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 27 Sierpień 2018, 13:47
Szybki. A jak długo ściągasz przez niego pliki, jak np. oryginalne gry ze Steama?
Co do mojego stacjonarnego Internetu, to zapomniałem dodać, że mam go z Multimedii - https://www.multimedia.pl/Internet-stacjonarny - mam Internet o prędkości 60 Mb/s, jednak w teście jego prędkość czasami jest nawet większa (jak w obrazku w moim powyższym poście).
Oprócz niego, posiadam też mobilny Internet LTE z Plusa, ale jego prędkość jest bardzo mocno uzależniona od lokalizacji. Na zad*piu on bardzo wolno działa.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11990 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 1 Listopad 2018, 11:30
Wystarczy aż nadto
A ja zamówiłem sobie niedawno wyższy pakiet Internetu i właśnie od 1 listopada miałem mieć większą prędkość na poziomie 120 Mb/s. Jak na razie, tyle nie mam - SpeedTest pokazuje mi ~73 Mb/s
Jeśli prędkość mi się nie zwiększy w ciągu kilku następnych dni to chyba będę zmuszony złożyć reklamację u operatora
Wysłany: 29 Styczeń 2019, 15:21
W umowie mam prędkość pobierania 120 Mb/s oraz prędkość wysyłania 10 Mb/s (czyli nic się nie zmieniło w tej kwestii) natomiast przy dzisiejszym teście mam takie wyniki:
Jednak wczoraj jak miałem podłączone wiele urządzeń przez Wi-Fi to prędkość mi spadła do 40 Mb/s
kmroz napisał/a:
Od czasu, gdy mam podłączony światłowód, to normalnie bajka.
Download: 221.94 Mb/s
Upload 31.48 Mb/s
Chciałbym mieć taką prędkość Choć w moim przypadku niestety nie ma możliwości instalacji takiego szybkiego Internetu (mieszkam w 4 piętrowym bloku). Choć z drugiej strony, przy tych 120 Mb/s gry ze Steama i Origina ściągają mi się z prędkością 12 MB/s (nie mylić z Mb/s!) co też nie jest złym wynikiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum