Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 1 Lipiec 2022, 18:22
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze Jakby ktoś (np. Bartek) był ciekawy dokładnej lokalizacji tej miejscówki, podsyłam pinezkę: https://www.google.com/ma...65!4d20.6926641
Muszę przyznać, że jestem z siebie zadowolony, z tego że udało mi się zrealizować ten plan - do tej pory jazda na rowerze o 3-5 rano wydawała mi się trochę dziwna i nieco obawiałem się np. leśnych zwierząt czy bezpańskich psów, które mogą zaskoczyć nawet w mojej bliskiej okolicy. Ale było bardzo spokojnie i wręcz kojąco - wyjeżdżając tam pod górę, już nie pamiętałem o tym, że po dwóch godzinach snu mogę mieć deficyt wypoczynku Do tego fajnie wyszło, że padło akurat na pierwszy dzień nowego miesiąca, ponadto dzień tak niezwykły, historyczny. W otoczeniu tak zróżnicowanej przyrody wszystko to odczuwało się mocniej.
Teraz na poważnie rozważę zakup odzieży termicznej, aby wrócić w to miejsce np. podczas październikowego "prawdziwka", o ile wcześniej w Tatrach solidnie sypnie śniegiem. Na pewno będą wtedy wyglądać wyśmienicie, a tego co było widać z tamtych miejsc np. 9 maja 2021, nawet sobie nie wyobrażam Swoją drogą dziś odkryłem, że Tatry nieźle widać z całkiem sporej ilości miejsc lekko na północ od Nowego Sącza, ale już nie na wzgórzach, lecz w płaskim terenie. Wcześniej nie miałem tego świadomości, choć byłem tam nieraz - tyle, że w innych porach dnia, kiedy góry zlewają się z jasnym niebem.
Łapcie jeszcze jedno zdjęcie z dzisiejszej wycieczki, jeszcze przed nastaniem dnia o 4:29
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum