Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 5 Lipiec 2023, 21:27
Jacob, w sumie to mnie zaskakuje, że w każdym z trzech przypadków tak "nisko" dałeś 2010 rok, w pierwszym również uważam, że i tutaj 2010>2012. Ale ogólnie wybory chyba spoko, nie wiem czy trochę nie za bardzo zgnoiłeś 2002 w każdym przypadku i mimo wszystko zaskoczyła mnie 1 dekada z 2016 na 3 miejscu, ale jak pomyślałem chwilę to nawet słuszny wybór.
Na to, co dałeś na najniższych miejscach to nawet nie patrzę, bo to już tylko losowanie, co było gorszym gównem. Może tyle, że 3 dekada z 2018 nie powinna być aż tak nisko - miała jednak ten mróz i puder w Wigilię i BN. Abstrahując już od trafienia w kalendarz, to w wielu niestety 3 dekadach nawet taki powiew nie był oczywistością Dodając do tego śnieżny opad nad ranem 21.12 i brak drastyczności termicznej, wychodzi nam naprawdę "znośna" 3 dekada grudnia jak na standardy ostatnich 10 lat
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Generalnie główną zmianą jest to, że bardziej zwracam z powrotem uwagę na termikę, trwałość zimy, a także - przede wszystkim - na trend, który jak dotąd pomijałem. Nawet wahałem się, czy nie dać 2005 wyżej niż 2012, ale jednak uznałem, że w 2012 jakaś tam biel i tak przetrwała to świąteczne patolstwo, a potem wróciła termiczna zima. Generalnie na pewno na tej zmianie bardzo zyskały grudnie 2007, 2008 i... 2006, a straciły dwa ostatnie, które - nie myślcie że nie - nadal szanuje, ale po prostu nie są tym, czego bym oczekiwał. Każdy z nich spełnił swoją rolę w swoim momencie, ale wedle moim obecnych upodobań kluczowa jest po prostu 3 dekada....
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum