Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 30 Lipiec 2020, 15:59
Po ponad 4 miesiącach wróciłem do quizu i z takim zapasem udało się quiz zrobić.
Przyznam się bez bicia, że tylko do 190 doszedłem bez korzystania z podpowiedzi alfabetycznych - zapomniało mi się o takich krajach jak Gabon, Gambia, Malawi, Mauritius, Fidżi (sic!) oraz Grenada. Ale na szczęście skojarzyłem je, gdy zobaczyłem "luki" niżej.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 9 Grudzień 2020, 23:34
Wróciłem po długiej przerwie i wynik 194/196, z czego 180 na 196 bez podpowiedzi alfabetycznych. Nie udało mi się wymienić dwóch krajów, które powinienem zdecydowanie kojarzyć z punktu widzenia chociażby piłki nożnej. Trynidad i Tobago - kraj znany z tego, że awansował na Mundial 2006 prowadzony przez Leo Benhakera, który potem przejął Polskę. No i Wybrzeże Kości Słoniowej - jedna z najlepszych piłkarskich reprezentacji w Afryce. No, ale i tak jest nieźle jak na tak długą przerwę.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum