Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 314 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16035 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 28 Kwiecień 2021, 18:14
Te fotki zrobiłem dzisiaj.
P.S. Dziś odkręcili zawór główny w działkowym wodociągu. Jutro będę musiał wypompować wodę gruntową ze studzienki i odkręcić moje zakręcone na jesieni, gdy odcinałem dopływ wody oraz spuszczałem ją z rur. aby nie zamarzła. W tej chwili wody gruntowej jest dużo.
_________________ 22 września 2024 roku o godz. 14:44 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt WAGI (równonoc jesienna). To początek astronomicznej jesieni która potrwa do 21 grudnia 2024 roku. Jesień kalendarzowa trwa zawsze od 23 września do 21 grudnia.
Hobby: Inne Pomógł: 314 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16035 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 28 Kwiecień 2021, 20:45
Ogona nie zostawił Piszę to, ponieważ nasz kot gdy poluje na działce na jaszczurki, zawsze "dostaj" od nich skaczący jeszcze ogon.
_________________ 22 września 2024 roku o godz. 14:44 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt WAGI (równonoc jesienna). To początek astronomicznej jesieni która potrwa do 21 grudnia 2024 roku. Jesień kalendarzowa trwa zawsze od 23 września do 21 grudnia.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 232 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25043 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 28 Kwiecień 2021, 21:03
zgryźliwy tetryk, Ta jaszczurka jak się przyjrzysz kiedyś już zrzuciła ogon i odrósł jej nowy, grubszy i bez centkowania Jaszczurka odrzuca ogon, gdy się ją złapie, zwłaszcza gdy złapie się właśnie za ogon, a ja ich nie dotykałem
_________________ Aktualna pora roku: Późna jesień
Ogień, który płonął już zgasł, a śmiech zamienia się w strach.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 28 Kwiecień 2021, 21:18
Nawet bez patrzenia na autora posta, gdy zobaczyłem te zdjęcia wyschniętej gleby od razu wiedziałem, że to działka w Golicach Dobre tyle, że chociaż poziom wody w studni na znośnym poziomie, chociaż obawiam się, że w maju się to może zmienić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum