Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Marzec 2023, 01:36
Magia napisał/a:
zwolnic dziecko z WF-u. co dzisiaj jest bardzo modne.
Takie działania nie pomagają. Prawda jest taka, że spora część osób nawet jak wykonuje różnorodne ćwiczenia na własną rękę, to prędzej czy później dotknie słomiany zapał i ich zaprzestaną albo przynajmniej nie będą regularnie nad nimi pracować. Lekcje wychowania fizycznego są bardzo potrzebne, by nabrać sprawności fizycznej oraz ogólnie dobrej kondycji i móc zrzucić choć trochę niechcianej wagi- kontrola czy nadzór ze strony nauczyciela lub nauczycielki wpływa tutaj na ogół motywująco.
zgryźliwy tetryk napisał/a:
Pacjentka chudnie, a pani doktor nadal pulchniuteńka
Może ta pani jest lekarzem, jednak nie od dietetyki, a od czegoś innego, a w tej reklamie występuje tylko dlatego, bo na jej miejsce nie znaleźli się inni ochotnicy. Wątpię raczej, by ta pani stosowała reklamowany środek.
Ja czasami mam takie sytuacje, że przejem się za bardzo (nie mam w zwyczaju podjadać, raczej mam tak, że jestem w stanie że oprócz klasycznego śniadania jestem w stanie zjeść ponad połowę dziennej dawki w ciągu ok. godziny, a później do końca dnia najwyżej coś wypiję) i nawet Wujkowie wraz z Mamą to zauważyli, że rośnie mi "opona", jednak wszerz jak drobny byłem, tak raczej wciąż jestem- waga też mi trzyma z grubsza stabilny poziom: nie byłem się ważyć ostatnio, ale myślę, że standardowo oscyluje w granicach 65 kg, podobnie jak u Piotra. Martwię się trochę, że jak mi się mięśnie rąk naprawdę rozbudują (obecnie nie ma jakiejś tragedii, ale no czuję, że do postury typowego koksa jest wciąż daleko, mimo że na tle takiej klatki łapy wydają się nawet całkiem duże) , to masa mi skoczy wyraźniej w górę.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 49 razy Wiek: 60 Dołączył: 06 Sie 2019 Posty: 6980 Miejsce zamieszkania: Kaszuby
Wysłany: 21 Marzec 2023, 16:40
Moja największa waga to 86,5 kg ale to było jakieś 10 lat temu ,później utrzymywałem tak do 80-tki a teraz około 74 kg mój cel to 72 kg. Ale dodam ,że nigdy nie odchudzałem i nie mam zamiaru a na jedzenie też nie zważam jem to co mi smakuje. Głównie to najbardziej spalam przez ruch i nie zrezygnuję z pepsi czy chipsów bo mi to smakuje czy też z mięsa.
Hobby: Inne Pomógł: 327 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16258 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 21 Marzec 2023, 17:46
Bartek617 napisał/a:
Wątpię raczej, by ta pani stosowała reklamowany środek.
Albo działanie tego medykamentu to "pic na wodę"
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Inne Pomógł: 327 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16258 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 26 Marzec 2023, 17:40
Najskuteczniejszą kurację odchudzajacą stosowali naziści w "sanatoriach" takich jak Dachau, Buchenwald i wiele innych.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 26 Marzec 2023, 17:55
Nom, w tej kwestii to było niewątpliwie skuteczne rozwiązanie , szkoda tylko że osoby podlegające tejże "kuracji" za długo już po świecie Bożym nie pochodzili...
Jak się człowiek bardzo denerwuje (ale tak bardzo, bardzo, że znajduje się na skraju załamania nerwowego), to w zasadzie też może ładnie schudnąć, lepiej niż po regularnych ćwiczeniach.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Wysłany: 26 Marzec 2023, 18:05
Wymieniłem obozy, które od założenia były tylko obozami koncentracyjnymi, a nie obozami zagłady jak Auschwitz lub Treblinka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum